Vragen over onze exclusieve werkruimtes? Wij staan voor u klaar!

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op. Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk.

Neem contact op.

Op een prachtige locatie in Groningen bevinden zich diverse accommodaties waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten. Heeft u vragen? Neem dan contact op!

"*" geeft vereiste velden aan

Algemeen Watertoren West-2

Heeft u vragen over onze verschillende memberships? Of wilt u meer weten over de voorzieningen die onze ruimtes te bieden hebben? Kijk dan eens tussen de veelgestelde vragen. Misschien staat het antwoord op uw vraag hier al tussen. Vindt u het antwoord op uw vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website.

Watertoren West Groningen 33

Veelgestelde vragen

Er zijn verschillende ruimtes die geboekt kunnen worden, op onze pagina ruimtes kunt u alle ruimtes bekijken. De Skylounge afhuren gaat op offerte basis.

Ja, dat kan! Aan de hand van het membership kan er een evenement georganiseerd worden zonder bijkomende zaalhuur.

BED’R Business organiseert vier evenementen per jaar. De evenementen zullen interessante sprekers hebben en elk evenement zal voor een verschillende branche zijn.

Nee, het is niet mogelijk om meerdere ruimtes tegelijk te boeken. Mochten er extra stoelen in de ruimte nodig zijn, dan kunnen wij hier uiteraard voor zorgen.

U kunt reserveren via ons ingebouwde boekingssysteem. Deze pagina vindt u hier.

Er zit een verschil tussen de BED’R Baseline en BED’R Premium membership. Het exacte verschil kan je vinden op de pagina memberships.

U kunt uw membership gemakkelijk upgraden door een mailtje te sturen naar info@bedrbusiness.com

Heeft u, ondanks onze uitgebreide veelgestelde vragen, nog onbeantwoorde vragen of behoefte aan aanvullende informatie over onze memberships en werkplekken? Wij helpen u graag verder. We streven ernaar om uw vraag zo spoedig mogelijk te beantwoorden, zodat u kunt beginnen met het plannen van uw ideale werkplek. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van onze kantoorruimtes.

Watertoren West Groningen 15

Meet the Skylounge

De Skylounge biedt plaats aan maar liefst 75 personen, waardoor het de ideale locatie is voor grootschalige bijeenkomsten, productlanceringen of netwerkevenementen.
Max. 100 personen
Gratis koffie & thee
Supersnelle wifi
+ 3
Lees meer
Watertoren West Groningen 23

Meeting Rooms

Met een oppervlakte van 15m² is er in deze ruimte voldoende plek voor maximaal 8 personen. De Meetingroom is dé accommodatie om te vergaderen of ideeën uit te wisselen met andere ondernemers.
15m²
8 personen
Gratis koffie & thee
+ 1
Lees meer
Algemeen Watertoren West-3

Meet the Skybox

Deze exclusieve ruimte, met een capaciteit tot 6 personen, biedt een inspirerende omgeving waar ondernemers elkaar kunnen ontmoeten voor kleinschalige vergaderingen en inspirerende brainstormsessies.
10m²
6 personen
Gratis koffie & thee
+ 1
Lees meer
Watertoren West Groningen 17

Offices

Onze compacte kantoorruimtes van 5m² bieden plaats aan twee personen. Deze ruimtes zijn speciaal ontworpen voor ontmoetingen en samenwerkingen tussen ondernemers. In deze accommodatie kunt u comfortabel overleggen en ongestoord werken in een inspirerende omgeving.
5m²
2 personen
Gratis koffie & thee
+ 1
Lees meer